maanantai 6. helmikuuta 2017

Keväällä vaelletaan Suomessa, kesällä Ruotsissa ja Islannissa!Partioaitan 365 Klubi julkaisi ison osan kevään ja kesän ohjelmistostaan viime viikolla. Luvassa on monenlaista ohjelmaa klubi-illoista päivä- ja viikonloppuretkiin sekä pidempiin vaelluksiin. Allekirjoittaneella on kunnia vetää niistä iso osa ja tuleva kevät näyttää kalenterissa melko kiireiseltä! Mukaan tulee vielä pari retkeä toukokuulle sekä Sarekin vaellus syyskuulle, mutta tässä nyt jo tällä hetkellä myynnissä olevat keikat:


Helvetinjärven talviretket 4.-5.3. ja 11.12.3.

Talviretkeilyn alkeita Helvetinjärven kansallispuistossa. Erinomainen reissu, jos haaveilee talvisessa maastossa retkeilystä ja yöpymisestä. Viikonloppujen aikana käydään läpi vinkkejä talvioloissa pärjäämiseen ja niistä nauttimiseen. Toiselle retkelle on muutama peruutuspaikka vapaana!

Talviretkeilyn parhautta


Talvivaellus Oulangan kansallispuistossa 19.-23.3.

Maaliskuun lopulla vaellellaan pitkin Karhunkierrosta Oulangalla. Talvivaelluksen tarkoituksena on pohjoisen keväthangista nauttimisen lisäksi harjoitella oman toimintakyvyn ylläpitämistä lumisissa ja kylmissä olosuhteissa. Reissu sopii hyvin niin aloittelijoille kuin kokeneimmillekin retkeilijöille, kunhan varusteet löytyy eikä nukkuminen lumisessa maastossa pelota!

Oulangan Myllykoski syksyllä


Partioaitan ja Aventuran matkailuilta Dubrovnikissa 29.3.

Maaliskuun lopulla järjestämme vaellusiltaman Helsingin Dubrovnikissa. Kerron kuvin ja sanoin omista reissuistani aina Elbrusilta Mont Blancille, Färsaarilta Australian Alpeille ja Kilimanjarolta Aconcagualle. Omien horinoideni lisäksi esittelemme Aventuran kanssa tulevan kesän ja syksyn vaelluksia Kebnekaiselle, Islantiin ja Sarekiin. Ilta on oiva, jos harkitset lähtöä jollekin kesän vaelluksista tai muuten vain haet inspiraatiota ulkoiluun!

Tarinoita 6000:sta metristä


Retkeilyn alkeet -luennot Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa

Suuren suosion saavuttaneet Retkeilyn alkeet -retket saavat rinnalleen klubi-illat liikkeissä. Illoissa käydään läpi kaikki tärkein perustieto varusteista vaeltamiseen ja ruoanlaitosta majoittumiseen, jotta ensikertalainenkin pääsee aloittamaan retkeilyn turvallisesti. Vinkkejä, tarinoita ja omia kokemuksistani erilaisista tilanteista maastossa.

Päivät:
10.3. Tampere
16.3. Kuopio
5.4. Turku
6.4. Helsinki

Kamaa on, millä mällätä


Retkeilyn alkeet -päiväretket Teijossa ja Seitsemisellä

Aiemmin Nuuksiossa järjestetyt Retkeilyn alkeet -päiväretket jatkavat siitä, mihin klubi-illoissa jäädään. Käymme läpi varusteita ja niiden käyttöä ja jaan vinkkejä onnistuneeseen retkeilyyn. Samalla nautitaan Suomen kevään hiljalleen heräävästä luonnosta, keitellään nokipannukahvit ja vietetään päivä ulkona hyvässä seurassa.

Päivät:
8.4. & 9.4. Teijon kansallispuisto
22.4. & 23.4. Seitsemisen kansallispuisto

Haluan huomauttaa, että tässä kuvassa pidän kädessäni minigrip-pussiin pakattuja tamponeja.


Kebnekaisen vaellukset 27.6.-1.7. ja 4.-8.7.

Kesällä vaelletaan taas Kebnekaisella! Ruotsin upea Lappi ja vuoret kutsuvat vaeltajat nauttimaan yöttömästä yöstä ja haastamaan hieman itseään Ruotsin korkeimmalla vuorella. Retki sopii kaikentasoisille vaeltajille, kunhan peruskuntoa ja tahtoa nousta huipulle löytyy! 

Maailman parhaan Kebnekaisen vaellusmaastoja


Islanti ja Laugavegurin vaellukset 15.-20.8. ja 20.-25.8.

Partioaitan ja Aventuran yhteistyössä toteuttama upea Laugavegurin vaellus myytiin loppuun hetkessä, joten järjestämme samaan syssyyn toisen! Reykjavik, Islannin vuoristo, monipuolinen maasto ja pohjolan loppukesä kauneimmillaan, oppaana yours truly. 

Esittelyssä lukee "kaikkien rakastama Teemu Suominen", se ei ole mun kirjoittama...

 Laugavegur - Jotain ihan muuta.


Tervetuloa mukaan vaeltamaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti