lauantai 10. joulukuuta 2016

VALMIS!

Viimeinen silaus

Noin. Tavarat on pakattu, dollarit haettu, hiukset leikattu, hampaat paikattu, lentoliput ja passikopiot printattu (ja laminoitu!), treenit treenattu, tankkaus suoritettu, Vaari haudattu ja perhe ja ystävät hyvästelty. Enää ei ole muuta tehtävissä kuin lähteä. Ylihuomenna tähän aikaan ollaan jo matkassa.

Got gear?

Fiilis on sekoitus intoa ja kauhua. Enemmän kuitenkin intoa. Mitä lähemmäs reissu on tullut, sitä enemmän olen alkanut puhkua sellaista "jumalauta tämähän hoidetaan" -henkeä, joka on sitten iltojen pimeinä tunteina muuttunut hetkellisiksi "miksi edes lähden"-fiiliksiksi. Asialla  on nyt kuitenkin ihan turha enää spekuloida, nyt vain mennään!

Mahtui!

Tämä blogi on nyt siis radiohiljaisuudessa aina tammikuulle asti, jolloin on vähintäänkin paljon kerrottavaa ja toivottavasti myös kaksi Seven Summits -huippua lisää vyöllä. Kilimanjarolla olen 12.-20.12. ja Aconcagualla 21.12.-9.1. Kotimaan kamaralle saan jalat tiistaina 10. tammikuuta.

Yhteyksien salliessa parhaiten reissua voi seurata tuttuun tapaan Instagramissa osoitteessa www.instagram.com/suominenteemu

Hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille, kiitos vuodesta 2016!

Viimeinen täydennys varusteisiin: Kauan himoitsemani Oakleyn Flight Deckit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti