maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kevättä Teijossa


Olin viikonlopun yli työkeikalla Teijossa, kun Partioaitan 365 Klubi harjoitteli retkeilyn alkeita sekä lauantaina, että sunnuntaina Mathildanjärven ympäristössä. Huonoksi povattu sää muuttui jo lauantaiaamusta aurinkoiseen suuntaan ja oli lopulta erinomainen läpi koko viikonlopun, mitä nyt vähän tuuli puhalteli navakan oloisesti yli järven jään.

Teijon vetäytyvät jäät

Koska minulla oli molemmille päiville oma ryhmänsä tulossa, päätin jäädä Roosinniemen laavulle yöksi iltaa istumaan. Ihan yksin ei tarvinnut olla, kun Marcus Turun Partioaitasta täräytti samalle laavulle pyörämatkallaan kohti Karjaata. ja myös muutama lauantain asiakas oli päättänyt telttailla yönsä Teijossa ja jäivät laavun kupeeseen leireilemään.

Iltanuotio vai nosturi helvetistä?

Ensimmäinen kevätyö ulkona teki hyvää. Kuuden aikaan aamulla naapuripuuhun täräyttänyt tikka toimi herätyskellona, eikä parempaa liene olekaan kuin aamukahvi nokipannusta avotulen ääressä katsellen lintujen kevätinvaasiota ympärillä. Vakuuttavin niistä oli sunnuntaina Roosinniemen yläpuolella pörrännyt haikara. 

Aamun usva jäisellä Matildanjärvellä oli rauhoittavaMukava viikonloppu pihalla. Tällä viikolla pääsiäinen humahtaa Himoksella keväthangilla ja sen jälkeen edessä on Teijon toisinto Seitsemisellä. 

Paras duuni ikinä.

Kevään riemua!1 kommentti: