sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Kesä jatkuu pohjoisessa


Elbrusista toipuminen sujui neljän päivän reissulla Lontooseen. Aloitimme viime kesänä poikani kanssa kaupunkilomasarjamme New Yorkista ja tänä vuonna jatkettiin uudessa suurkaupungissa vähän lähempänä. Lontoo nollasi Venäjän aika hyvin helteellä, runsaalla ruoalla ja 10-vuotiaan vaatekauppareissuilla. North Facen huppari oli saatava.

Pakollinen turrekuva 

Matkalla musikaaliin piti tietenkin musikaalikävellä

Lontoon perään koittanut juhannus sujui Helsinki-Espoo -akselia hinkatessa ja oletettavasti nautitun grilliruoan voimalla juoksin viikonlopun päätteeksi 13:n kilometrin lenkin, joka on elämäni pisin tähän mennessä! Homma etenee, seuraavana steppinä 15 kilometriä ja toisena tavoitteena on saada juostua 10km tuntiin. Se vaatinee vielä vähän treeniä.

Etäisyyttä alkaa jo piisaamaan, seuraavaksi korjaamaan vauhtia

Treeni jatkuu Lapissa, missä vietän seuraavat viisi viikkoa. Ensin viikko Kebnekaisella ja toinen Sarekissa töissä, sitten muutama viikko taukoa Kuusamo-Salla-Hetta -välillä ja lopuksi viikko (työ)vaellusta Haltin maastoissa. Jos oikein hyvin käy, ehdin vaelluksen päätteeksi ajella vielä Oulun Qstockiin Bad Religionin keikalle 28.7., mistä palaan seuraavana päivänä sitten kotiin hiljalleen valmistautumaan Grönlannin reissuihin. 

Viimeksi Kebnekaisella huhtikuussa. Jos ensi viikolla olisi vähän vähemmän lunta ja tuulta, pliis?

Reaaliajassa Lapin reissua ja kesämenoani voi seurata parhaiten Instagramissa, vaikka pyrinkin blogia päivittelemään aina kun kerkeän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti