torstai 4. kesäkuuta 2020

Oon back!Kesä tuli, Teemun päivä meni ja alkaa olla aika palata keväällä aktivoitujen harrastusten pariin! Murtuneen kyynerpään viimeinen kontrolli oli viime viikolla ja toipuminen näyttää hyvältä. Viisi viikkoa sitten tyvestään murtunut värttinäluu on jatkanut luutumistaan hyvin ja pysynyt nätisti paikoillaan. Käden liikeradat alkavat olla jo suht normaalit, juustoakin pystyy jo höyläämään ja lääkäri antoi luvan alkaa hiljalleen taas treenaamaan kivun sallimissa rajoissa. Kuntoutus fyssarin kanssa aloitetaan toden teolla tänään. 


Huono uutinen on se, että käsi saattaa jäädä kyynerpäästä hieman tiukaksi, eli oikeaa kättä en ehkä enää saa täysin suoraksi, mutta hyvä uutinen on se, että siitä pitäisi kuitenkin tulla kivuton ja varsin vähäinen haitta. Luutumiseen menee vielä muutama kuukausi ja sitten nähdään mikä on lopputulos. Fyssarin kanssa alamme työstämään nyt sitä kohti, että käsi menisi mahdollisimman suoraksi.


Kävin ostamassa uuden laudankin odottamaan
sitä päivää, kun pääsee taas rullailemaan


Treeniluvan saatuani kävin ostamassa ranteeseen ja kyynerpäähän kompressiotuet, joiden kanssa olen nyt uskaltautunut hiljalleen liikkumaan. Kävin viime viikolla rauhassa köpöttelemässä Malminkartanolla ja nyt alkuviikosta pari kertaa juoksemassa. Tuntui hyvältä, tärähdykset eivät aiheuttaneet enää kipua. Tänään aamulla uskaltauduin ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen varovasti skeitin päälle ja ai että nautin! Ja sama homma, ei tuntunut tärähdykset missään, skeitatessa tulee ainoastaan varoa, ettei missään nimessä kaadu toipumaan lähteneen käden päälle. 


Juhlistin kesäkauden avausta vetämällä ollien poliisiauton yli


Seuraavaksi joskus lähitulevaisuudessa edessä on kiipeily, joka lienee kaikista haastavin tässä vaiheessa kädelle. Sen kanssa voi mennä vielä vähän aikaa, jotta jonkinlaiseen iskuun pääsee, mut ihan sama, pääasia, että pystyy jo edes kokeilemaan!


Työt? Kuka niitä kaipaa. I’m back!


Myös mun suosikkiterassi on back!


PS. Blogger on näköjään sitten viime näkemän muutaanut asetuksia ja esim fontteja. Uusi ilme tuli siis pyytämättä ja yllättäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti