sunnuntai 11. lokakuuta 2015


Ensimmäiset pakkasaamut saapuivat tällä viikolla, torstaina Eerikkilän mittari kellotti jopa -7°c! Kun kylmä sää kohtaa lämpimämmän veden ja vielä aurinkokin nousee taustalle, on rannat tällä hetkellä ehkä upeimmillaan. 

Meillä on neljä vuodenaikaa ja jokaisessa on taikansa. En ole koskaan oikeastaan osannut laittaa yhtä toisen edelle. Kesällä sitä haaveilee talvesta ja talvella kesästä. Mutta kyllähän luonnonilmiöiltään syksy on kaikkine väreineen silti ehkä visuaalisesti upein ja silloin tekee mieli päästä ulos mahdollisimman paljon. Ainakin niin pitkään, kun tuolta ei tule tuutin täydeltä jotain loskaa niskaan. Tällä viikolla ei tullut. Tällä viikolla niskan yläpuolella oli revontulia (joista en tietenkään saanut kuvaa) ja vuoden upeimmat auringonnousut ja -laskut. 

1 kommentti:

  1. Hei onpa mukavaa nahda kuvamateriaalia! Oon seurannut Soberismia jo jonkun tovin, hirveesti oon tsempannut. Mielessani. Tykkaan sinun kirjoitustyylista myos kovasti.

    Ps. Jos kiinnostaa, meikalaiselta loytyy kanssa blogintapainen jossa selostan mun tarkoituksellisen irtirevittya, epavakaata ja suunnitelmatonta elamantyylia tien paalta, satunnaista taidetta ja filosofointia.

    Hirveesti tsemppia koulutielle!

    VastaaPoista