torstai 28. huhtikuuta 2016

Saimme viimein avattua melontakauden tänään!

Tarkoitus oli päästä inkkareilla vesille jo maanantaina, mutta yli 10m/s puhaltanut tuuli ja vesisade tulivat suunnitelmien tielle. Niinpä siirsimme aloituksen tälle aamulle ja vedimme GPS-suunnistuksen ympäri Ruostejärveä normaalin maastosuunnistuksen sijaan. Olipa nastaa! Ja olipa kivaa päästä taas kanooteilla pelleilemään talvitauon jälkeen. Aloitamme muutaman viikon päästä harjoitukset virtaavassa vedessä, joten pieni alkutuntuma ei ollut pahitteeksi. Kesäkuussa edessä on 80 kilometriä laskettelua Jongunjokea pitkin, reittiä, joka sisältää yli 60 koskea. Jokainen minuutti inkkarin kyydissä on siis tarpeen.

Mikko ja Pyry päättivät myös kokeilla millaista on tippua kyydistä. Tai no, Pyry päätti, koska ei uskonut, että kanootilla voisi tyynellä järvellä kaatua. Kyllä onnistuu! Mikko olisi uskonut kokeilemattakin.

Rantautua voi niin monella tavalla.

Eevan kanssa meillä lähti syksyllä hyvin parityöskentely käyntiin ja parin kuukauden tauko ei ollut sitä onnistunut pilaamaan. Hyvin sujui, hauskaa oli, ja illalla pitää varmaan muistaa vähän venytellä. 

Kanootillakin voi muuten eksyä kuivalla maalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti