lauantai 24. kesäkuuta 2017

Kebnekaise ETA 1Juhannus oli harmaa ja tylsä, joskin se oli ihan oma valintani. Perjantaina kävin kavereiden kanssa Espoossa grillaamassa hodareita ja eilen kaverin kanssa ajelulla ja jäätelöllä, mutta siinäpä se. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei olisi harmittanut katsella jengin kokko- ja kesämökkijuhannuskuvia somen täydeltä, mutta toisaalta pari päivää rauhaa, hiljaisuutta ja yksinoloa tuli tarpeeseen ennen huomenna alkavaa kesän päärupeamaa. 

Aamulla starttaan auton kohti Ruotsia ja noin 1200 kilometria myöhemmin saavumme  apuoppaani Markon kanssa Nikkaluoktan parkkipaikalle, mistä tiistaina aloitamme ensimmäisen kahdesta Kebnekaisen vaelluksestamme. 

Markoa hymyilyttää, koska se ei vielä tiennyt, että tänä vuonna 
tehdään kaksi keikkaa putkeen.

Partioaitan 365 Klubin ensimmäisessä Kebne-ryhmässä on 13 vaeltajaa, joiden kanssa tähtäämme huipulle torstaina. Lauantaina, ryhmän lähtiessä kotiin, ajelemme Markon kanssa Kiirunaan pariksi päiväksi lepäämään ja seuraavana tiistaina palaamme vuorelle kahdeksan asiakkaan kanssa. Kotiin palaamme heinäkuun yhdeksäntenä.

Se sellainen vuoristofiilis. Tänä vuonna lunta on todennäköisesti huomattavasti enemmän.

Kaksi settiä Kebnekaisea putkeen on melko rankka veto, jonka hinta tämä juhannus nyt oli. Kuten sanoin, lepo ja rauha oli tarpeen.Nyt on kamat on kasassa ja huomenna mennään, joten blogi on taas hetken hiljaa. Sillä välin reissua voi seurata parhaiten Instan kautta: www.instagram.com/suominenteemu

Pakattu on.

Tähän sellainen sydänhymiö


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti