maanantai 17. joulukuuta 2018

Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta!


Talvi saapui eilen Helsinkiin. Kävin aamulla juoksulenkillä lumihangessa ihastelemassa valkoiseen peittyvää kaupunkia. Viimein! Näyttäisi siltä, että tänne eteläänkin saadaan tänä vuonna valkoinen joulu. 

Talman kävin korkkaamassa viime viikolla, kotimäessä oli kolme rinnettä auki. Toivon mukaan joulupyhien aikana saavat vielä viimeisetkin takamäet avattua, ne kun ovat suosikkini. Oman kuolevaisuutensa huomaa siitä, että Talman etupuolen parkki tuntuu tätä nykyä tällaiselle liki nelikymppiselle liian isolta ja pelottavalta, takarinteiden keski-ikäparkki (oikeasti siis aloittelijoiden) on minulle paljon sopivampi.  

Maailman paras Talma

Vielä kun Adventure Partners ilmoitti pari päivää sitten aloittaneensa Pirunkallion jääkiipeilyseinän jäädyttämisen, viimeisetkin talven merkit ovat täällä. Pirua odotellaan avattavaksi tammikuun alkuun. 

Kohta pääsee ulos kiipeämään!

Tässä vuoden loppua kohden alkaa sanainen arkkuni olla tyhjennetty, joten tämä blogi rauhoittuu nyt joulutauolle. Ensi viikolla lähden Itävallan Alpeille skinnaamaan, joten tammikuussa pääsen aloittamaan uuden vuoden jutulla ja kuvilla Innsbruckista, aivan kuten tänäkin vuonna. 


Yli 110 000 lukukertaa on tähän mennessä blogille kertynyt, upeaa, että ulkoilu kiinnostaa! Oikein hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille, jotka olette jaksaneet näitä juttuja käydä ihmettelemässä, nähdään vuonna 2019! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti